About us      News      Links     Contact     Puppies
 
     
Katso tuoreimmat uutiset sivuiltamme
     
 
  Vanhat uutiset...

 
2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003
 

 

WHITEMOONWALKER NEWS 2004
   
20.12.2004 MINNI ON NYT VIRALLISESTI KANSAINVÄLINEN VALIO!! Tänään tuli postissa kunniakirja Belgiasta....koko titteli rivi komeudessaan... ;)
Int & Fin & N & S Ch EuW-03 Yaluky's Seadra :D 


Minni.
   
20.12.2004 ONNEA KIIA! Kiia täyttää tänään 3.v.


Kiia 3.v.
   
12.12.2004 Tukholma INT näyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu 51 bichonia.
Tuomari Kirsti Lummelampi, Suomi.

Sakke voitti avoimen luokan ja oli lopulta paras uros 3, Sert ja S MVA!!

KIITOS Annelle matkaseurasta ja hauskasta reissusta!

Fin & N & S Ch EUJW-03 Whitemoonwalker Moon Dancer

 
4.12.2004 Helsinki INT voittaja 2004 näyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 75 bichonia. Tuomari Mona K. Selbach Norjasta.

Meiltä näyttelyyn osallistui Oscar, Sakke ja Inka. Inka on sijoituskoira Jaana Kauppiselta. Junioriurosten luokassa oli 12 bichonia, joista vain viisi sain ERIn ja Oscar oli ERI3. Valioluokassa oli 4 urosta, Sakke oli valioluokan toinen ja lopulta paras uros 4!

Junnunarttuja oli ilmoitettu myös 12 :) ja  "Inka" Jitterbop Miss U So Much,
voitti junioriluokan ja sai JV-04 tittelin!!!! Kiitos Jaanalle tästä ihanasta bichon tytöstä!!


"Inka" JV-04 Jitterbop Miss U So Much.
   
20.11.2004 Jyväskylä INT näyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu 58 bichonia ja meidän "Oscar" Winterlude's Dance With Me 9 kuukautta, oli ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Oscar oli eri 2 ja PARAS UROS 4!!! Tästä on hyvä jatkaa! :) Myös Sakke ja Moona osallistuivat näyttelyyn. Sakke ensimmäistä kertaa valioluokassa, eri 2 :) ja Moona sai eh:n.

Kiitokset Henkalle Oscarin esittämisestä & kiitokset Tiialle kivasta päivästä & reissusta!


Oscar 9 kuukautta.
   
24.10.2004 SAKKE ON NYT SUOMEN MUOTOVALIO JA SAMALLA ENSIMMÄINEN WHITEMOONWALKER VALIO!!!!

Sakke Fin Ch!

Se
inäjoki kansallinen näyttely, tuomari Conny Byström, Ruotsi. Oscar oli ROP-pentu! Sakke voitti avoimen luokan ja oli paras uros 2 & sert & SUOMEN MUOTOVALIO! Sakesta tuli samalla kertaa myös Norjan valio...koko tittelirivi komeudessaan Fin & N Ch EuJV-03 Whitemoonwalker Moon Dancer :D

Saken arvostelu:"Tummat kauniit silmät. Erinomainen pigmentti. Erinomainen kaula ja ryhti. Harvinaisen hyvärunkoinen erittäin hyvällä anatomialla. Liikkuu hyvällä askeleella. Erinomaisesti esitetty, erinomaisessa kunnossa."


Sakke & Oscar :)
23.10.2004 Seinäjoki Int näyttely. Oscar oli ROP-pentu! Sakke voitti avoimen luokan ja oli paras uros 4 & vara-serti. Tuomari ruotsalainen Annika Ulltveit-Moe.
19.10.2004 Sakke & Moona täyttivät tänään 2.vuotta. :)
25.9.2004 Pakettimatka Eckeröön.

Kävimme Oscarin ja Blancan kanssa ystäväni Birgitan järjestämällä pakettimatkalla Eckerön näyttelyssä 25.9. Birgitalta oli mukana bichonit Patrick, Pedro ja Siiri. Lähdimme 24.9. Birgitan ajaessa pakettiautolla kohti Turun satamaa. Laivamatka kului joutuisasti syöden mahamme täyteen sekä torkkuen tuolissa...olihan takana raskas päivä...ennen reissuun lähtöä olimme kylvettäneet viisi bichonia... Ahvenanmaalle saavuimme klo 01:00 sateen ropistessa.

Yöpymisen Birgitta oli myöskin järjestänyt pakettimatkalle, nukuimme Birgitan pakettiautossa, jossa uskokaa tai älkää, oli KUUMA! Aamulla lähdimme ajoissa näyttelypaikalle, jonne oli ilmoitettu 11 bichonia ja ne arvosteli tanskalainen Kresten Steel. Oscar oli ainoa pentu ja reippaana esiintyen tuli ROP-pennuksi. :) Sitten jännitimme aikuisten koiriemme puolesta, sillä olihan paikalla myös ruotsalaisia kilpailjoita. Uroksissa Patrick voitti saaden ensimmäisen sertinsä, Pedron tullessa toiseksi vara-sertillä. Hyvä Patrick! Nartuissa Blancalla ei ollut tuuria, saaden vauhdikkaalla esiintymisellään EH:n. ;) Tämän jälkeen oli Birgitan Siirin vuoro ja Siiri se pesi ruotsalaisen kilpakumppaninsa mennen tullen, ollen myös paras narttu sertillä! Onnea Siiri!! Rop kilpailussa esitin Siirin ja Birgitta esitti Patrickin saaden sille Ropin.

Ja taas syömään, laivan lähdettyä satamasta...Tulomatkalle olimme varanneet hytin, joka olikin tarpeen. Saimme molemmat koirinemme levätä kunnolla ja käydä rauhassa shoppailemassa.  Laiva tuli Turun satamaan n. klo 20:00 ja Birgitan luona olimme klo 21:30. Kieltämättä uni maistui seuraavanakin yönä.


Oscar ROP-pentu.
   
20.9.2004 Moonan (W. Miss Moonlight) ja Konstan (Jitterbop Under Control) lapset saivat viralliset nimet:
W. Made For Moon,  W. Midnight Madness & W. Miss Control.


Pennut 8 viikkoa.
11.9.2004 Stavanger, Norja INT näyttely tuomari Svein Helgesen.
SAKKE VOITTI UROKSET!!!!! ...SERT & CACIB & VSP!!!!
KIIA oli paras narttu 3 & SERT & NORJAN VALIO!!


Reissuun lähdimme keskiviikkona isäni kanssa ja maanantaina kotiuduimme.
Kilometrejä tuli n. 3000 km.  KIITOS ISÄLLENI hauskasta reissusta & matkaseurasta & vauhdin hurmasta ;) !!!
 
Sakke VSP, SERT & CACIB!!!
 
29.8.2004 Heinola, SAKKE VOITTI UROKSET!!! ...sai kuudennen sertin ja oli VSP! :)
Bichoneita näyttelyyn oli ilmoitettu 39, tuomarina Martin Baskaran, Espanja. Myös Blanca ja Kiia osallistuivat näyttelyyn, Blanca oli junioriluokan Eri 2 ja Kiia paras narttu 4.
 
Sakke SERT & VSP.
 
14.8.2004 Pentunäyttely Tampere, Kaupin Vinttikoirarata. "OSCAR" WINTERLUDE'S DANCE WITH ME OLI ROP-PENTU!!! Näyttelyyn oli ilmoitettu 5 pentua. Tuomari Ninel Ale, Viro.


ROP Winterlude's Dance With Me & VSP Tarundel's Diorling.
6.-8.8.2004 Sawo Show Kuopio.

Perjantaina 6.8.2004 olimme Bichon Frisé ry:n erikoisnäyttelyssä.
Näyttelyyn osallistui Oscar (Winterlude's Dance With Me), Sakke, Blanca ja Kiia. Oscar voitti pikku pentujen luokan ja sai kunniapalkinnon ja oli pentujen paras uros 2. Sakke oli nuorten luokan ERI 2, Blanca oli junioriluokan ERI 2 ja Kiia valioluokan ERI 4. Näyttelyyn oli ilmoitettu 86 bichonia ja tuomarina oli Hassi Assenmacher, Saksa.

7.8.2004 Kansallinen näyttely.
Sinne osallistui vain Sakke nuorten luokkaan ja sijoitus oli
ERI 2. Tuomari Terry Nethercott, Iso-Britannia.

8.8.2004 Int näyttely.
Näyttelyyn osallistui Sakke, Blanca ja Kiia. Sakke sai Eh 2...Blanca voitti junioriluokan ja oli lopulta paras narttu 2 ja sai vara-sertin!!!! Kiia voitti valionartut!!!! ...mutta ei sijoittunut enää paras narttu kisassa. Näyttelyyn oli ilmoitettu 54 bichonia, tuomari Dan Ericsson, Ruotsi.

Viikonloppuna Blanca tapasi Vili-iskän ensimmäistä kertaa. :)


Vili-iskä ja Blanca.
24.7.2004 Moona  sai 2 poikaa ja 1 tytön!!
(Jitterbop Under Control x Whitemoonwalker Miss Moonlight)
(Kaikki pennut ovat varattuja!!)
18.7.2004 Oriveden näyttely. Blanca voitti junioriluokan ja oli paras narttu 2 & vara-sert!! Tuomari oli Cathy Delmar, Irlanti. Junioriluokkassa oli 8 junnunarttua!

17.7.2004 Ylivieskan näyttely. SAKKE SERT & VSP !!!!!!!! Tuomari oli Rainer Vuorinen.
"Blanca"
Whitemoonwalker Far Out voitti junioriluokan ja oli junioriluokan nartuista ainoa, joka sai erinomaisen laatuarvosteluksi... Blanca oli lopulta paras narttu 4!!  Kiitos Seijalle ja Tealle kivasta reissusta!


Sakke sai viidennen sertin Ylivieskasta!
 
4.7.2004 Karjaan näyttely. Whitemoonwalker Far Out "Blanca" voitti junioriluokan ja oli paras narttu 2, saaden vara-sertin!

Blanca 11kk.
 
19.6.2004 Kotka Int näyttely. Sakke voitti nuorten luokan!! Ja Blanca oli junioriluokan kolmas.


Sakke.
 
13.6.2004 Lohjan näyttely. Sakke oli omassa luokassaan toinen, Blanca neljäs ja myös Hani osallistui näyttelyyn ja laatuarvosteluksi erinomaisen. KIITOS Elinalle Hanin esittämisestä! :)


Hani ja Blanca 11 kk.
 
12.6.2004 Jämsän näyttely.  Whitemoonwalker Far Out "Blanca" osallistui toista kertaa junioriluokkaan, sai erinomaisen laatuarvostelun ja sijoittui omassa luokassaan neljänneksi.
22.5.2004 Helsinki Aptus Show, Int näyttely. MINNI SAI CACIBIN JA ON NYT INT CH!!!!
Koko tittelirivi komeudessaan ;) *Int & Fin & N & S Ch EUW-03 Yaluky's Seadra.


Minni INT CH!
8.5.2004 Norja, Kristiansand Int näyttely. SAKKE SAI CACIBIN!!!! :D Ja Minni oli paras narttu 2 sai vara-cacibin. :)


Sakke.
10.4.2004 Terveisiä Ruotsista :) "Lilla Stockholm" Int näyttely. Sakke voitti nuorten luokan, oli paras uros 2, sert ja vara-cacib. Minni oli paras narttu 2 ja vara-cacib! Kiitokset Essille kivasta reissusta sekä Anja Pajuluomalle piknikistä!!


Sakke & Minni.
 
4.4.2004 Keravan pentunäyttely..."Hani" Whitemoonwalker Falling Star oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja oli VSP-pentu!!! Myös "Romeo" osallistui näyttelyyn ollen hienosti paras uros 2!! Pentuja oli ilmoitettu yhteensä 4 (2+2)


Hani ja Romeo.
 
28.3.2004 Kankaanpään ryhmänäyttely. "Blanca" Whitemoonwalker Far Out ROP-PENTU!!! ...ja "Romeo" Whitemoonwalker Full Moon VSP-PENTU!! Näyttelyyn oli ilmoitettu 4 pentua.


Romeo & Blanca 8 kk.
 
20.3.2004 Tampere INT näyttely. "Lulu" Whitemoonwalker Fool For Moon, aloitti näyttelyuransa hienosti pentuluokassa, tulemalla toiseksi ja sai kunniapalkinnon. Onnea Lululle ja omistajalleen Sadulle!! Näyttelyyn osallistuivat vain "Romeo" (Whitemoonwalker Full Moon) ja "Lulu" (Whitemoonwalker Fool For Moon). Näyttelyyn oli ilmoitettu 8 pentua (4+4) Romeo tuli uros pennuissa kolmanneksi.
 
Lulu 8 kk ja omistajansa Satu.
 
27.2.2004 Rebecca on nyt VIRALLISESTI KANSAINVÄLINEN VALIO!! Tänään tuli postissa kunniakirja Belgiasta....Eli koko titteli rivi komeudessaan... ;)
Int & Fin & N & S & Dk Ch Ladykiller's Kiss'N Bliss :)
 
15.2.2004 Imatra INT näyttely. Whitemoonwalker Far Out "Blanca" ROP-pentu. Näyttelyyn oli ilmoitettu 7 pentua, näyttely oli neidin ensimmäinen. Sakke oli omassa luokassaan toinen ja...Moona paras narttu 3 !!
 
Blanca 7kk ROP-pentu.
 
25.1.2004 Turku INT näyttely. Sakke voitti nuorten luokan :)  oli paras uros 3, sai vara-sertin ja vara-cacibin!!
10.1.2004 Kajaanin kansallinen näyttely.Kiia palasi näyttävästi mammalomalta kehään... ...ensimmäisen kerran avoimeen luokkaan, voitti  nartut, saaden sertin ja oli VSP!! KIIA ON NYT SUOMEN MUOTOVALIO!! Sakke oli paras uros 4 ja sai vara-sertin! :)
 
Kiia New Fin Ch!!!
 
1.1.2004 ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!!