About us      News      Links     Contact     Puppies
 
     
Katso tuoreimmat uutiset sivuiltamme
     
 
  Vanhat uutiset...

 
2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003
 

 

WHITEMOONWALKER NEWS 2005
   
20.12.2005 KIIA 4-VUOTTA!! Paljon ONNEA Kiialle!!! :)
   
17.-18.12.2005 Helsinki Messukeskus.

Lähdimme perjantai iltana Inkan kanssa kohti Vantaata Jaanan luo. Ensin Inka kylpyyn, trimmiin... :) Lauantai aamuna 17.12.2005 olimme jo kello 6:00 Messukeskuksen oven takana ENSIMMÄISENÄ! :D Urokset alkoivat klo 9:30 ja nartut vasta klo 14:00...Päivälle oli siis tulossa mittaa.

Inkan veli Erkki, voitti oman luokkansa ja oli paras uros 2 saaden urosten sertin, ONNEA Erkki ja Jaana! Kun tuli narttujen vuoro, Jaanan "Pinkki" Jitterbop Pin Code, voitti oman luokkansa saaden JV-05 tittelin. Paras narttu kisassa Pinkki oli paras narttu 2 saaden sertin!!! :) Inka kilpaili nuorten luokassa ja sai ensimmäisen eh:sa.

Sunnuntaina 18.12.2005 oli vuorossa Pohjoismaiden voittaja näyttely. Olimme myös sunnuntai aamuna ensimmäisenä oven takana. :D  "Remu" W. Midnight Madness kilpaili junioirluokassa saaden erin. Inka oli eri 2, paras narttu 4 & vara-sert!!


Inka ja Jaana.                                    Tarja ja Remu.

KIITOS Jaanalle majoituksesta & hauskasta viikonlopusta!!! Hanskakin lopulta löytyi... :o)
   
29.10.2005 Parainen ryhmänäyttely. "Oscar" voitti nuorten luokan, paras uros 3 & vara-sert! Näyttelyyn osallistui myös "Remu" W. Midnight Madness (jun eh 4), "Siiri" W. Show Me Seadra (jun eri 4), "Oona" W. Miss Control (jun eh-) ja "Priscilla" W. Show Must Go On (jun eh-) ja "Moona" W. Miss Moonlight (avo eri-). KIITOKSET Sannalle Oscarin ja Siirin & Mialle Moonan esittämisestä!!

Ja....täytyypä vielä sellainen laittaa Saken pyynnöstä ;) meidän sivuille....että....SAKEN TYTTÖ "Ansa" Chelandine's Bright Moon, oli ensimmäistä kertaa junioriluokassa...Ansa oli PARAS NARTTU 4!! Onnea Maija ja Ansa!


Oscar & Sanna.
   
25.10.2005 Oscarin ja Blancan vauvat saivat viralliset nimet. W. Wish I Had An Angel "Juutso", W. Wishmaster "Nappi", W. Wish Upon A Star "Pipari" ja W. Wish U Were Here "Saana."

   
19.10.2005 SAKKE JA MOONA 3-VUOTTA!!! ONNEA!!!
   
8.10.2005 Sundsvall KV.

Kartta kotona...kompassi hukassa...

Lähdimme 6.10.2005 torstai-iltana kohti Vaasaa Annen kanssa, matkassa Sakke ja Moona. Yövyimme Niinalla ja Jyrkillä, kiitos yösjiasta & hienosta sohvasta ;) Perjantai aamuna laiva lähti klo 9:00 Vaasan satamasta kohti Uumajaa...Uumajaan saavuttuamme, saimme huomata kartan unohtuneen kotiin...Olihan meillä matkassa GBS-laite, jonka nimesimme "rouvaksi"...koska "rouva" oli kova antamaan ohjeita...matkan pitäisi sujua malliikkaasti... Matkalla kuitenkin oli valtava sumu...jonka seurauksena "rouva" ilmoitti...."ettei GBS anna luotettavaa sijaintia..." ja lopulta " rouva putosi" satelliistä kokonaan...kyllähän me Sundsvalliin osaisimme...mutta entä hotelliin...löytyihän se hotelli lopulta...

8.10.2005 Lauantai aamuna ajelimme kohti näyttelypaikkaa...en ole vielä kertaakaan niin paljon jännittänyt kuin nyt. Tuomarina oli ruotsalainen Nils Molin. Ensin oli vuorossa Sakke... "Kurt" Yoannewyn See U At Hardy-Flaps voitti valiourokset ja Sakke tuli toiseksi...apua...nyt jännitti vielä enemmän...Paras uros kisa..Kurt paras uros 1 ja Sakke paras uros 2!!!! ...koska Kurt oli jo kansainvälinen valio, CACIB tuli Sakelle ja... SAKESTA KANSAINVÄLINEN VALIO!!!!! :D Koko tittelirivi komeudessaan...
INT* & FIN & N & S & DK CH EUJV-03 Whitemoonwalker Moon Dancer :)


Sakke PU 2, CACIB & INT CH!!!!!

Sitten oli vuorossa nartut...Moona voitti avoimen luokan...ja lopulta paras narttu 2, SERT & VARA-CACIB! :D


Moona PN 2, SERT & vara-CACIB!


Sakke miettii...:"Kumpikos meistä ton pytyn sai??"

Kehän jälkeen hymy oli herkässä :D
Ensimmäisestä omasta kasvatista, joka on ensimmäisestä pentueesta, oli tullut KANSAINVÄLINEN VALIO!!!!! Ja Moonalla "odottamassa" Suomesta kaksi sertiä, Ruotsistä yksi ja Tanskasta yksi!

Jäimme vielä lauantai-sunnuntai väliseksi yöksi Sundsvalliin, koska laivayhteydet eivät sopineet aikatauluihimme. Sunnuntai aamuna lähdimme kohti Sundsvallia. Satamassa saimme kuulla laivan lähtevän toisesta satamasta kovan tuulen vuoksi...laiva lähti puoli tuntia myöhässä ja saapui Vaasaan puolitoista tuntia myöhssä!!!! Laiva keinui valtavasti... henkilökunta jakoi oksennuspusseja...laivamatka oli kaikkea muuta kuin mieluisa. Kotona olimme puolen yön jälkeen. Kilometrejä tälle reissulle tuli 1156 km.

KIITOS ANNELLE HAUSKASTA JA VAUHDIKKAASTA REISSUSTA!!!  :D Sakelta erityiskiitokset omalle "jäniksenkäpälälle." ;) Oli myös kiva nähdä Cattis, Stefan ja Lene pitkästä aikaa!! Toivottavasti nähdään taas pian! :)
   
2.10.2005 Oulu KV. "Inka" Jitterbop Miss U So Much voitti nuorten luokan, paras narttu 2 & SERT,  vara-Cacib!!!!!!! KIITOS JAANA!!! :D Inkan veli Erkki oli paras uros 2 ja sert! :) ONNEA! :) Näyttelyyn oli ilmoitettu 42 bichonia, tuomarina Hanne Laine-Jensen, Tanska.
   
26.9.2005 R E B E C C A  5 - V U O T T A ! ! !   PALJON ONNEA!!!

   
17.9.2005 Tampere pentunäyttely. "Priscilla" W. Show Must Go On paras narttu 2!! ONNEA ANU ja PRISCILLA! Pentuja näyttelyyn oli ilmoitettu 3, tuomarina Anne Sume, Viro.


Anu & Priscilla 8,5 kk.
   
8.9.2005 "Blanca" W. Far Out synnytti 2+2. Pentujen isänä "Oscar." Winterlude's Dance With Me.


Kuvassa pennut viiden päivän ikäisenä. Kaikki pennut ovat varattuja!
   
4.9.2005 Helsinki, Hakunilan näyttely. Siiri ROP-PENTU!!! Inka VSP & SERT!!!!!!!! :D Oscar pu 4 vara-sert ja Moona pn 3 & vara-sert!! Näyttelyyn oli ilmoitettu 30 bichonia, joista kaksi oli pentuja. Tuomari Agnes Ganami-Kertes, Israel. Inkan veli Erkki oli ROP. Inka osallistui myös Jitterbop kasvattajaluokkaan, joka oli BIS-2!! Onnea Jaana & Erkki! :D


Siiri 8 kuukautta & ROP-pentu!


Inka VSP & SERT!!! :D
   
28.8.2005 Helsinki SKKY:n erikoisnäyttely. Remu paras uros 2 & vara-sert!!!
ONNEA TARJA JA REMU!!!! :D


Remu & Tarja.
   
28.8.2005 Heinola kaikkiren rotujen näyttely. Aamulla aikainen herätys, matkassa Siiri, Oscar, Inka ja Moona. Siiri oli pentuluokan toinen...Oscar nuorten luokan eri 2...Inka nuorten luokan eri 2 ja Moona avoimen luokan eri 2. Kaikki siis tänään hyviä kakkosia... :o) Tuomarina oli Joa Viero Lisboa, Portugali.
   
21.8.2005 Somero, Bichon Frisé ry:n erikoisnäyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu 82 bichonia, joista 25 oli pentuja. "Siiri" W. Show Me Seadra 7-9 kk pentuluokassa toinen & kunniapalkinto. Remu junioriluokan eri 2. Oscar voitti nuorten luokan urokset!!!! Inka voitti nuorten luokan nartut & paras narttu 3 & vara-sert!!!! Moona avo eri4. Inka osallistui vielä kennel Jitterbop kasvattajaluokkaan, joka oli jälkeen kerran BIS 1 !!!! 
   
20.8.2005 Hämeenlinna KV näyttely. "Inka" oli jälleen Jaanan kanssa näyttelyssä, Inka oli paras narttu 2,  vara-sert JA CACIB!!!!!!!!!! ! :) Inka osallistui myös Jitterbop kasvattajaluokkaan, joka oli BIS 1 ! :D KIITOKSET JA ONNITTELUT JAANALLE!!!! "Remu" W. Midnight Madness oli junioriluokassa eri 2. Tuomari Pertu Muntean Romania.
   
13.8.2005 Turku kansallinen näyttely. "Inka" Jitterbop Miss U So Much oli Jaanan kanssa näyttelyssä, Inka oli paras narttu 2 ja vara-sert!! :) Inkan veli Erkki oli ROP! Onnea Erkki ja Jaana!! :)


Inka 19 kk.
   
12.8.2005 Kiian ja Saken lapset saivat viralliset nimet. W. Kiss Like A Dancer "Neo", W. Kiss Me Dancer "Iines", W. Kiss For You "Dina" ja W. Kiss'N Dream "Kira."
   
6-7.8.2005 Lähdimme perjantaina Annen ja Terhin kanssa kohti Joensuuta, matkassa koirat Siiri, Moona ja Oscar.

Joensuu KV näyttely 6.8.2005. "Siiri" W. Show Me Seadra 7 kk ROP-pentu!!!! ONNEA ANNE & SIIRI!!! :D 

"Oscar" Winterlude's Dance With Me, voitti nuorten luokan ja oli paras uros 3 & SERT!!!!! ONNEA OSCAR & TERHI!!! :D 
Moona oli avoimen luokan toinen. Tuomarina oli itävaltalainen Hans Bierwolf.


Siiri ROP-pentu.


Oscar paras uros 3 & SERT!!!!
   
  Sunnuntaina 7.8.2005 kansallinen näyttely . Moona voitti avoimen luokan ja oli paras narttu 3 & vara-sert! Kehässä olivat myös Siiri ja Oscar. Tuomari ei löytänyt Siiristä ja Oscarista mitään hyvää...kovasti oli Oscarkin muuttunut negatiivisesti reilun kuukauden takaisesta näyttelystä... :o)

Hauska reissu meillä joka tapauksessa oli, KIITOS Terhille & Annelle matkaseurasta!!! Otetaan pian uusiksi! :o)


Moona paras narttu 3 & vara-sert!
   
24.7.2005 Moonan ja Konstan lapset: "Remu", "Milou" ja "Oona" täyttivät 1-vuotta! PALJON ONNEA!!!
   
22.-24.7.2005 Tanska Grenaa. Lähdimme tiistaina 19.7.2005 ajelemaan kohti Tanskaa...Kilometrejä tälle reissulle tuli 1923 km :) Keskiviikkoiltana, kun saavuimme perille satoi vettä...mikä latisti hieman tunnelmtaa...koko viikonlopunko sataisi...? Torstaina oli vuorossa koirien pesua...

Perjantaina 22.7.2005 oli esimmäinen näyttely, johon osallistui Sakke ja Minni. Ensin oli vuorossa Sakke... Sakke voitti avoimen luokan ja oli paras uros 2 & SERT & DK MVA!!!!! Minni voitti avoimen luokan ja oli paras narttu 3. Paras narttu 2 oli Ester Strayn (Oscarin kasvattaja) koira Norjasta, joka sai sertin! Onnea Esterille!

             
Sakke DK MVA!!!!                             Minni ottaa rennosti ennen kehään menoa.

Lauantainan 23.7.2005 näyttelyyn oli Moonakin ilmoitettu. Ensin oli taas kehässä Sakke, joka oli valioluokan toinen ja paras uros 2. Minni ja  Moona olivat molemmat avoimessa luokassa. Minni oli luokassaan viimeinen :) ja Moona voitti avoimen luokan...ja Moona voitti myös nartut!!! ...saaden sertin ja oli VSP...eikä siinä vielä kaikki.... Tanskassa myös VSP:lle oma BIS-kisa...JONKA MOONA VOITTI!!!! Moona oli BIM-BIS-1 !!!!!!!!!!!!!!!! :D


ROP & VSP.


MOONA BIM-BIS-1 !!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Sunnuntaina 24.7.2005 Sakke valioluokan toinen ja paras uros 2. Minni avoimen luokan kolmas ja lopulta paras narttu 4.


Avonarttuja sunnuntaina, Minni kuvassa toinen vasemmalta.

Moona olisi saanut osallistua vielä sunnuntaina järjestettävään BIS-BOS kisaan, mutta pitkän kotimatkan takia lähdimme ajelemaan kohti kotia. Reissu oli ikimuistoinen ja ilmat suosivat koko loman ajan.


Sakke, Moona ja Minni...sekä Moonan hieno tuliainen ;D
   
17.7.2005 Nivala KV näyttely. SAKKE SAI CACIBIN!!! Sakke oli paras uros 2 & vara-cacib, koska paras uros 1, oli jo kansainvälinen valio, CACIB siirtyy Sakelle!!! :D Myös Inka osallistui näyttelyyn voittaen nuorten luokan eri1. Kiitokset Annelle & Siirille hauskasta reissusta!

Sakke...                                                        Inka...
 
   
13.7.2005
   
9.7.2005 Kiia  synnytti viime yönä 1 pojan ja 3 tyttöä!!!!!! :D Pentujen  ylpeä isä on Sakke!  
Kaikki pennut ovat varattuja!


Pennut yhden päivän ikäisenä.
   
3.7.2005 Hyvinkään kansallinen näyttely. Moonan poika "Remu" W. Midnight Madness oli paras uros 4 !!! Tuomarina Rainer Vuorinen. ONNEA Tarja ja Remu! :)
   
3.7.2005 Piteån kansainvälinen näyttely. Lähdimme kohti Piteåta varhain lauantaiaamuna 2.7.2005. Paikan päällä saimme tietää tuomarimuutoksesta...Mona K. Selbach Norjasta. Sakke valioluokan toinen, PU 2 &  vara-CACIB. Moona voitti avoimet nartut, PN 2 & vara-CACIB.


Sakke pöydällä...


Moona kehässä.
   
14.6.2005 OSCARISTA TULI ISI!!! :D Kolme poikaa ja yksi tyttö!! Oscarin ensimmäiset vauvat syntyivät viime yönä, pentujen onnellinen äiti on "Mandi" White Pixy's High Hopes.
   
12.6.2005 Närpiön kansallinen näyttely. "Oscar" Winterlude's Dance With Me voitti nuorten luokan ja oli paras uros 4! "Moona" Whitemoonwalker Miss Moonlight voitti avoimen luokan ja oli lopulta paras narttu 2 & vara-sert!!!! Tuomarina Ritva Raita, Suomi. :) Kiitos Terhille ja Heinolle hauskasta reissusta!! :D


   Oscar.                         Moona.
   
9.6.2005 Sakesta tuli tänään VIIDEN pojan ja YHDEN tytön ylpeä isi!!!! :D Pentujen kaunis äiti on "Lumi" Sugerin Just Like Mom.
   
4.6.2005 Tervakosken kansallinen näyttely. "Remu" Whitemoonwalker Midnight Madness voitti junioriluokan ja oli lopulta paras uros 4!!! :) Kiitos Päiville esittämisestä ja Katjalle trimmaamisesta!!


Päivi ja Remu.
   
29.5.2005 Vantaa, Tuomarinkartanon ryhmänäyttely. Sakke voitti valioluokan ja oli paras uros 2. Inka voitti nuorten luokan ja oli paras narttu 3 !!! "Remu" ja "Oona" olivat  ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Molemmilla esiintyminen meni vähän pomppien... ;) Remu Eh 2 ja Oona Eh3. Tuomarina Svein Helgesen, Norja.


Sakke kehässä.                                                             Jaana ja Inka.
   
1.5.2005 "Priscilla" W. Show Must Go On (Minnin ja Kurtin tyttö) oli tänään ensimmäistä kertaa Mats Show:ssa. Pennuissa kisasi 39 pentua... Priscilla voitti pennut ja oli lopulta BIS 2!!!!
Onnea Anu & Priscilla!!! Tästä on hyvä jatkaa! :D

   
24.4.2005 Lahti KV. Oona VSP-pentu. Onnea Oona, Tiia ja Jarkko!! Remu oli pentujen paras uros 2.Myös Sakke ja Inka osallistuivat näyttelyyn, saaden molemmat eriomaisen laatuarvostelun.

   
3.4.2005 "Kakarat" teki sen taas... :D Lahti pentunäyttely. "Oona" ROP-PENTU ja "Remu" VSP-PENTU!!Paljon ONNEA Oona, Tiia ja Jarkko & Tarja ja Remu!!!! Näyttelyyn oli ilmoitettu 6 pentua. Tuomarina Jari Partanen. Isossa kehässä Oona pääsi vielä kahdeksan parhaan joukkoon.


Remu VSP-pentu & Oona ROP-pentu.
   
19.3.2005 Tampereen INT näyttely. "Remu" W. Midnight Madness ROP-pentu ja "Oona" W. Miss Control VSP-pentu!!! Onnea Remu & Tarja ja Oona, Tiia & Jarkko!!! Näyttelyyn oli ilmoitettu 5 pentua. Myös Inka osallistui näyttelyyn ja oli junioriluokan eri2.


Remu ROP-pentu & Oona VSP-pentu.
   
6.3.2005 Helsingin pentunäyttely. "Oona" W. Miss Control 7 kk,  ROP-pentu ja RYP-4!!!!!
Paljon ONNEA Oona, Tiia ja Jarkko!!! :)
Tuomari oli Maija Mäkinen.


 
19.2.2005 Porin ryhmänäyttely. SAKKE ROP!!!!! Ryhmäkisoissa pääsimme vielä 8 parhaan joukkoon! :) Näyttelyyn oli ilmoitettu 23 bichonia. Myös Oscar ja Moona osallistuivat näyttelyyn, saaden EH:n. Oscar oli junioriluokan kolmas ja Moona avoimen luokan neljäs. Tuomari Nina Karlsdotter, Ruotsi.


Sakke ROP!!! :)
   
12.2.2005 Minnin ja Kurtin lapset saivat viralliset nimet: W. Show Must Go On "Priscilla", W. Show Me Seadra "Siiri", W. Showtime "Sofi" ja W. Show Me Heaven "Mette."

   
7.2.2005 Onnea Oscar!! Oscar täyttää tänään 1-vuotta!
   
23.1.2005 Lahden pentunäyttely. Whitemoonwalker Midnight Madness "Remu" (Moonan ja Konstan poika) esiintyi tänään ensimmäistä kertaa pentuluokassa (5-7kk).
Remu oli ROP-PENTU!!


 
Pentuja näyttelyyn oli ilmoitettu 7. Myös Remun sisko "Oona" Whitemoonwalker Miss Control osallistui näyttelyyn ja tuli pienten pentujen toiseksi. Tuomarina oli Eeva Resko.

Remu 6kk.

Oona ja Remu 6kk.
13.1.2005 Sakesta tuli tänään 1 pojan ja 3 tytön isä!!! Pentujen emä on Setsun Jasmin. Vauvojen kuvia voit käydä katsomassa täältä. :)
 
10.1.2005 ONNEA INKA, Inka täyttää tänään 1-vuotta!
 
1.1.2005 ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!
Uusi vuosi alkoi synnytyksellä... Minni sai aamulla 4 tyttöä!!
Ensimmäinen syntyi klo 6:25. Pentujen isä on "Kurt" Yoannewyn See U at Hardy-Flaps.
Pennuista lisää voit lukea pentujen omalta sivulta.


Pennut 3 päivän ikäisiä.