About us      News      Links     Contact     Puppies
 
     
Katso tuoreimmat uutiset sivuiltamme
     
 
  Vanhat uutiset...

 
2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003
 

 

WHITEMOONWALKER NEWS 2006

22.12.2006 Me käymme Joulun viettohon... Meidän osalta näyttelyt loppui Seinäjoen näyttelyyn tänä vuonna, oman sairasteluni takia :( Ensi vuonna taas jatketaan. Kiitos kaikille kasvatin omistajille kuluneesta vuodesta!

HAUSKAA JOULUA !!!

   
20.12.2006 Kiia 5-vuotta! PALJON ONNEA !

   
26.11.2006 Päivitetty "Juuson" W. Wish I Had An Angel, "Emman" W. All That Magic sekä "Noomin" W. All My Life, sivut.
   
20.11.2006 Name Of The Game... Olen vaihtanut sukunimeni takaisin tyttönimeeni...
ja nykyään olen Anu J. Virtanen. :)
   
5.11.2006 Seinäjoki kansainvälinen näyttely, tuomari Päivi Eerola.

Parin kuukauden tauon jälkeen, vuorossa oli Seinäjoen näyttely. Matkaan lähdettiin jo perjantaina...matkassa Anne, "Sakke" W. Moon Dancer, "Juuso" W. Wish I Had An Angel & "Inka" Jitterbop Miss U So Much. Anne selvitti Juustonaksun "paria" takkua ;)  suuri KIITOS ANNELLE avusta!!! ... muutaman nukutun tunnin, lasketun lampaan ja kadonneitten vaatteiden ;) metsästyksen jälkeen koitti aamu...

Ensin oli vuorossa Juuso...Juuso voitti junioriurokset eri1, paras uros 2 ja SERT!!!!!!!!!!!
ONNEA JUUSO, JENNIINA JA MIKAEL!!!!

Juuson arvostelu:"Hyvin kaunis uros. Erinomainen koko. Ihanteeliset mittasuhteet. Sopiva luusto. Hyvin tyypillinen, viehättävä ilmeinen pää. Erinomainen ylälinja. Sopiva eturinta ja alalinja. Tasapainoinen rakenne ja liikunta. Hyvä karvan laatu. Esiintyy edukseen. Suuresti miellyttävä kokonaisuus."


Juuso kehässä...

 

Paras uros kisa...                                                                   Juuso paras uros 2 & SERT!!!!!
 

Inka voitti avoimen luokan, paras narttu 4 ja varasert...


Inka kehässä...                      Paras narttu kisa.

Inka osallistui myös Jitterbop kasvattajaluokkaan, joka oli BEST IN SHOW! ONNEA JAANA!

Sakke kilpaili juniorhandleri Katariinan kanssa, sijoitusta ei tullut, mutta hauska päivä Sakella oli.

 
Katariina ja Sakke.                               Inka & Juuso :)

KIITOS taas kerran Annella hauskasta ja tapahtumarikkaasta reissusta!!! ;D
   
19.10.2006 Juuso, Pipari, Iines, Dina ja Oscar kävivät silmätarkastuksessa, kaikille terveet silmät. Pipari myös polvitarkastuksessa ja polvet 0/0.
   
19.10.2006 Ensimmäiset "Whitemoonwalkerit" täyttää tänään 4-vuotta! ONNEA SAKKE & MOONA!  :D
   
26.9.2006 Rebecca 6-vuotta! Paljon Onnea!
   
15.9.2006 "Juuso" W. Wish I Had An Angel kävi polvitarkastuksessa. Polvet 0/0. :)
   
17.9.2006 Tuomarikartano, tuomari Juha Putkonen. Näyttelyyn oli ilmoitettu 28 bichonia. Tällä kertaa näyttelyyn osallistui vain "Iines" W. Kiss Me Dancer ja "Oona" W. Miss Control. "Iines" junioriluokan eri 3 ja "Oona" avoimen luokan eri 3.


Oona.                                                         Iines.


Saken on pakko "hehkuttaa....." :D

SAKEN TYTTÖ "LUNA" Sugerin Diva Dancerina oli VSP ja sai NELJÄNNEN SERTINSÄ JUNIORILUOKASTA!!!!!!!!!!
...myös Sakke on saanut junioriluokasta 4 sertiä ;D Onnea Luna, Sanna ja Maria!

 
   
10.9.2006 JUUSO TEKI SEN TAAS!!!!!Porvoo kansallinen näyttely, tuomarina Juha Kares.
Näyttelyyn oli ilmoitettu 36 bichonia. Juuso voitti juniori urokset, ollen paras uros 3 & vara-sert!!! Tässä näyttelyssä valittiin myös rop ja vsp-junior....JUUSO ROP-JUNIOR!!!


"Juuso" Whitemoonwalker Wish I Had An Angel ROP-Junior.


Juuso kehässä...

Myös Inka, Iines (W. Kiss Me Dancer) ja Oona (W. Miss Control) osallistui näyttelyyn, Inka oli eri 2, pn 2 & vara-sert!! Iines eri 4 ja Oona eri.


Avoimen luokan nartut.


Jenniina ja Juuso.

Juuson arvostelu:"Erittäin lupaava, näyttävä mittasuihteiltaan mallikas tyylikäs uros. Hieman pitkä kuono-osa, aavistuksen vaaleat silmät. Hyvä kallo, erinomainen kaula, lupaava etuosa, kaunis lapa, sopiva rintakehä, sopusuht. kulm. takaosa, reippaat liikkeet. Lupaava turkki."

Inkan arvostelu:"Mittasuhteiltaan ja tyypiltään aivan erinomainen, ihanan vahva ollen silti feminiinen. Kaunis pää, valitettavasti hieman hailakka pigmentti. Todella kaunis kaula ja ylälinja, erinom. vahva rintakehä, oikea lanne. Valitettavasti hieman tuhti, erinom. takaosa. Nartun marssiessa sisään, näin "tässä se on!" Sääli pigmentin, jonka voisin antaa anteeksi, mutta yhdessä ylipainon kanssa, suurempi miinus."

Kiitos Jaana, Jenniina ja Jarkko hauskasta päivästä!!!! ...ja kiitos Jenniinalle valokuvista !!! :)
   
8.9.2006 Whitemoonwalker W-pentue täyttää tänään 1-vuotta! Onnea Juuso, Pipari, Nappi ja Saana!!
   
19.8.2006 Kouvola kansallinen näyttely.

Kello soi aamulla 4:30 ja taas mentiin...tällä kertaa vuorossa oli Kouvola. Näyttelyyn osallistui Sakke ja Inka. ...ja eihän yksikään reissu ilman sähläystä onnistu....ja varsinkaan nämä aamu heräämiset eivät ole mieluisia....käännyttiin Pälkäneeltä takaisin hakemaan koirien numerolappuja....

Bichoneita oli ilmoitettu 2 pentua + 31 aikuista. Tuomari Martin Baskaran, Espanja.

Sakke voitti urokset ja oli ROP!!!!!! :D Inka oli avoimen luokan eri 4. Esitin myös Saken tytön Lunan (S. Diva Dancerina), joka oli eri 3 junioriluokassa. Päivälle tuli mittaa tälläkin kertaa, mutta onneksi aurinko paistoi, vai mitä Anne???? ;) Isossa kehässä ei sijoituttu, mutta hauska reissu meillä oli. Kiitos Annelle ja Annalle kivasta päivästä!


VSP Brosboys Face A Star & ROP Whitemoonwalker Moon Dancer

   
Sakke kehässä...                                                Luna.


Sakke-iskä ja Luna-tytär. :D

Kiitos Maria Paanaselle kuvista! :)
   
16.8.2006 Sakesta tuli tänään kuuden pienen prinsessan isä! :D Pentujen emä on "Piksi" White Pixy's Fairyqueen. Sakke juhli varpajaisia poikansa Neon (W. Kiss Like A Dancer) kanssa. ;D


Neo & Sakke.
   
4.-6.8.2006 JUUSO...WHITEMOONWALKER WISH I HAD AN ANGEL

Hetken jo mietin, mihin tuli ryhdyttyä...kun Juuso lähti meidän mukaan lomalle Kyyjärvelle maanantaina 31.7....Juuso pisti koko talon uuteen uskoon, nukkumisesta puhumattakaan ...Juuso näytti KAIKEN, mitä hän osaa...ja viikko tätä herraa piti "kestää..."

En olisi ennen uskonut, jos joku olisi sanonu bichonin kuivaamiseen menevän melkein kolme tuntia "isolla" föönillä...jos en tätä todeksi olisi saanut kokea...Juuso karkasi pöydältä muutaman kerran...ja loput temput jääköön kertomatta...Loppu tulos kuitenkin oli, puhdas ja valkoinen bichoni, sekä pari hampaan kuvaa ranteessa ja "musta nilkka..." ;)

Torstai aamuna oli lähtö Kuopioon...Annen ja minun matkassa koirat Moona, Siiri, Pipari ja Juuso. Ensimmäinen ilta koirien pesua. Kaikki muut koirat kylpyyn paitsi Moona. Juuso näytti kylvyssä myös, mitä kaikkea hän osaa. Yöllä Juuso oli sitä mieltä ettei tänne nukkumaan ole tultu... vihdoin koitti muutaman valvotun tunnin jälkeen aamu... kauhulla odotin, mitä Juuso mahtaa kehässä keksiä...

SAVO SHOW 4.-6.8.2006
Perjantaina 4.8. kansallinen näyttely, tuomarina oli Harry O'Donoghue, Irlannista. Bichoneita oli ilmoitettu 63, junnu-uroksia oli  11, joista 10 paikalla. Juuso osallistui ensimmäistä kertaa junioriluokkaan ja muisti myös kehässä hieman kokeilla kaikkea...mutta JUUSO VOITTI JUNIORILUOKAN!!!!!! Apua :D Paras uros kisassa ei sijoituttu. Seuraavana oli vuorossa "Pipari" W. Wish Upon A Star , Juuson sisko...Pipari oli junioriluokan eri 4!!!!! Siiri osallistui nuorten luokkaan, saaden eh-. Matkalla hotelliin, vieläkin onnesta sekaisin, Juuson luokkavoitosta, SEN KAIKEN JÄLKEEN ;) päätimme Annen kanssa ettei haittaa, vaikka Juuso valvottaisi seuraavan yön... mitä Juuso tosin ei tehnyt...nyt olikin Piparin vuoro... Piparilla oli massu sekaisin.............................

Lauantaina 5.8. Kansainvälinen näyttely, tuomarina Elsbeth Clerc, Sveitsistä. Bichoneita tälle päivälle oli ilmoitettu 69, junnu-uroksia myös tänään 11, joista 10 paikalla. JUUSO VOITTI MYÖS TÄNÄÄN JUNIORILUOKAN!!!!! :D Pipari myös tänään eri 4. Siiri ei osallistunut kehään, koska oli "hukannut" häntänsä ;) ja Moona valioluokan eri- ilman sijoitusta. Esitin myös Jennan S. Love From Mom, joka oli nuorten luokan eri3. :)

Sunnuntaina 6.8. Kansainvälinen näyttely, tuomarina Ove Germundsson, Ruotsista. Bichoneita oli ilmoitettu 56, junnu-uroksia 9. JUUSO VOITTI TAAS JUNIORILUOKAN!!!!!!!!!!!! ;D Paras uros kisassa päästiin 6:n parhaan joukkoon. KIITOS JENNIINA JA MIKAEL JUUSON HYVÄSTÄ HOIDOSTA!!! ;D Tästä on hyvä jatkaa!!!!! Ja... JUUSO "Juustonaksu" ON AIVAN IHANA! ;D :D ...sekä erittäin kehityskelpoinen myös käytöstavoilta, vai mitä Anne?? :)

Sunnuntaina Pipari sai Erin, ilman sijoitusta ja Moona valioluokan eri 4.

Kilometrejä tälle reissuille ehti taas vähän kertyä....onhan Tervakoski ihan matkan varrella Kuopiosta Kyyjärvelle, ;)  mutta HAUSKAA MEILLÄ OLI! KIITOS ANNELLE JA SIIRILLE SUPERHYPER HAUSKASTA REISSUSTA sekä tietysti Juusolle ohjelman järjestämisestä!!!!!! ;DJunioriurokset perjantaina.


Juuso eri 1.


Pipari eri 4.                                                            Siiri.


Moona pöydällä....                                                Siiri.


Kylläpä tuo aurinko paistaa...tuumii Moona....


Lore kävi tervehtimässä...Moona kertoo mitä mieltä hän on asiasta... ;)


Moonalla alkoi sekä kesäloma, että kehäloma ;D Jatkamme siis lomailua!!! :D
 
   
29.7.2006 Minnin lapset ovat muuttaneet uusiin koteihin, myös W. All My Life...
   
24.7.2006 ONNEA Oona, Remu ja Milou! Moonan ja Konstan lapset täyttävät tänään 2-vuotta!
   
13.7.2006 Minni 6-vuotta, PALJON ONNEA RAKAS MINNI!!!!!!!!!!

   
11.7.2006 ONNEA WHITEMOONWALKER F-PENTUE! Kiian ensimmäiset lapset täyttävät tänään 3-vuotta!!!
ONNEA Blanca, Hani, Lulu, Effi, Cheri ja Romeo!!!!
   
9.7.2006 ONNEA WHITEMOONWALKER KISS PENTUE!!!! 
IINES, KIRA, DINA & NEO täyttävät tänään 1-vuotta!

Onnea myös Saken tyttö,"LUNA" S. Diva Dancerina, KARJAAN ROPISTA tänään!!!! ;D
   
5.7.2006 Minnin vauvat saivat tänään viralliset nimet:

(Vauvat eivät järjestyksessä nimien mukaan.)

Tytöt:
W. All My Life "Salla",
W. All That Magic "Noomi",
W. All About Seadra "Helmi",
W. All About Me "Veela".

Pojat:
W. All My Love "Saastamoinen",
W. All The Time " Snooby."
 
   
18.6.2006 Tuuri. Tuomari Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Näyttelyyn oli ilmoitettu 2 pentua ja 25 aikuista.

"Oscar" Wintelude's Dance With Me voitti urokset, ollen VSP, sert & FIN MVA!!!!! :D
KIITOKSET
TERHILLE OSCARIN HYVÄSTÄ HOIDOSTA!!!!!!!!


VSP Oscar & ROP Lahja (Rahti Kiia)

Myös "Neo" W. Kiss Like A Dancer ja "Inka" Jitterbop Miss U So Much osallistuivat näyttelyyn. Neo junioriluokan Eh 2 ja Inka avoimen luokan Eh 3. KIITOS TERHI, NINA &  RIKU !!!!


Neo.                                                                      Inka.
   
4.6.2006 Perheenlisäystä!! :)


Vauvat muutaman tunnin ikäisenä.            Vauvat reilut viikon ikäisenä.
Minni synnytti 2 poikaa ja 4 tyttöä.  K a i k k i  p e n n u t   o v a t   v a r a t t u j a !!!
Pentujen isä on "Tino" NORDJW-05 Whoopdiel Special Times.
Minni ja pennut voivat hyvin. :)
   
25.5.2006 Jämsänkoski ryhmänäyttely & pentunäyttely. Ryhmänäyttelyn tuomari Juha Kares, pentunäyttelyn tuomari Tarmo Viirtelä.

Ryhmänäyttelyyn oli ilmoitettu 39 aikuista ja 2 pentua, josta vain toinen paikalla. Pentunäyttelyyn 5 pentua, joista 4 paikalla. Molemmissa näyttelyissä "Pipari" upeasti ROP-pentu!!! ONNEA PIPARI & ANNE P.!!! 

"Oscar" voitti avoimen luokan, Eri 1 & Pu 3. "Iines" W. Kiss Me Dancer Junioriluokan Eri 3.
Junioriluokassa 8 narttua! Hienoa Jarkko & Iines!!!

Piparin arvostelut:
"Erinomaisen kokoinen, tyylikäs femiininen, erittäin lupaava, reipas narttupentu. Erinomainen purenta. Hieman pitkä kuono-osa. Hyvä kallo, kaula, etuosa ja rintakehä. Sopusuhtaisesti kulmautunut takaosa. Reippaat sujuvat liikkeet. Oikein lupaava kaunis narttu pentu." Juha Kares.

"Mallikas, hyvä ilmoeinen pää. Hyvä kaula, hyvin kehittynyt eturinta, suorat eturaajat. Vankka runko, kaunis häntä ja hyvät takakulmaukset. Hyvässä karvassa, ryhdikäs ja reipas liikkuja. Hyvä käytös." Tarmo Viirtelä.


  
Oscar.                                                                           Iines.


Pipari kehässä.

ROP-pentu Whitemoonwalker Wish Upon A Star & VSP-pentu Iceman.
 
   
21.5.2006 Helsinki Int Aptus Show. Tuomari Terence Burgess, Iso-Britannia. 1+1 pentuja, 35 aikuista.

"Pipari" W. Wish Upon A Star ROP-pentu!!! ONNEA PIPARI JA ANNE!!!

"Oscar" Winterlude's Dance With Me eri 1, PU 2 vara-sert & vara-cacib!!
Kiitokset Terhille ja Heinolle kivasta reissusta sekä Terhille ja Anne Parkkilalle Oscarin ja Piparin hyvästä hoidosta!!
Esitin myös Sannan junnu-uroksen, "Leevin" Sugerin Love Me Please. Leevin kanssa sijoituksemme Eh1 !!! :) Hieno luokkavoitto! Junnu-uroksia oli 5 kpl. :)


VSP-pentu Sempre Libera Simon Says & ROP-pentu Whitemoonwalker Wish Upon A Star


Oscar PU 2, vara-sert & vara-CACIB. :)
   
29.4.2006 Vaasa, tuomari Rainer Vuorinen. Näyttelyyn oli ilmoitettu 29 bichonia, joista 4 pentua. "Pipari" W. Wish Upon A Star ROP-PENTU!!!!  ONNEA ANNE P. JA PIPARI! :) "Oscar" Winterlude's Dance With Me  voitti urokset & SERT & VSP!!!

Myös Iines, Siiri ja Oona osallistuivat näyttelyyn. Iineksellä oli vauhtia liikaa, Siirillä häntä hukassa ;) ja Oona voitti oman luokkansa eh1. KIITOS ANNELLE taas kerran hauskasta reissusta!!!! :D


Oscar PU 1, SERT & VSP!!!!


VSP Winterlude's Dance With Me & ROP Maclaren's Corte Madera


Tytär ja iskä ihmettelevät saalistaan ;)
   
23.4.2006 Lahti KV, tuomari Annukka Paloheimo. Näyttelyyn oli ilmoitettu 41 bichonia.

Moona ensimmäistä kertaa valioluokassa....eri 1, PARAS NARTTU 2 & CACIB!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Oscar
voitti avoimen luokan, "Neo" W. Kiss Like A Dancer ja "Iines" W. Kiss Me Dancer, osallistuivat ensimmäistä kertaa junioriluokkaan, molemmat sai Eh:n.
   
19.4.2006 SAKKE ON NYT VIRALLISESTI KANSAINVÄLINEN VALIO!! Tänään tuli postissa kunniakirja Belgiasta....koko titteli rivi komeudessaan... ;)

Int & Fin & N & S & DK Ch EujW-03 Whitemoonwalker Moon Dancer :D 


Nyt on hymy herkässä Sakella ;)
   
9.4.2006 Kankaanpään näyttely, tuomari Juha Kares.

Bichoneita oli ilmoitettu 25, joista pentuja 2. Pennut arvosteli Marie Peterson, Tanskasta.

ROP-pentu oli "Iines." W. Kiss Me Dancer
ja Vsp-pentu "Neo" W. Kiss Like A Dancer.
ONNEA Iines, Neo & Tiia, Jarkko, Nina ja Riku!

Sakke
voitti valioluokan ja oli PU 2. "Oona" W. Miss Control nuorten luokan eh1. Moona....voitti... avoimen luokan & nartut......Moona oli VSP & SERT!!! Moonasta tuli kolmen maan valio!!!!!!

Koko tittelirivi komeudessaan Fin & DK & S Ch Whitemoonwalker Miss Moonlight.

Moonan arvostelu: Kooltaan ja mittasuhteiltaan tyylikäs ja mallikas femiininen narttu. Femiininen pää. Ihanasti asettuneet silmät, hyvä kaula. Hieman etuasentoiset lavat. Erinomainen rintakehä. Hyvä lanne. Hieman jyrkkä lantio, muuten sopusuhtaiset kulmautunut takaosa. Ryhdikkäät liikkeet.


Moona, uusi Suomen Muotovalio! :)


ROP Wyomaers All Or Nothing & VSP Whitemoonwalker Miss Moonligth.


"Neo" kehässä.


Sakke kehässä.


Oona kehässä.

Valitettavasti ROP-pennuista ei kuvaa.

JA...ANNELLE SUURET KIITOKSET AVUSTA KOIRIEN LAITOSSA!!!!!!!!!!!!!!!
 
   
18.3.2006 Tampere KV, tuomari Hans Almgren, Ruotsi. Tampereen näyttelyyn oli ilmoitettu 59, joista pentuja 6 kpl, 1 urospentu ja 5 narttupentua.

"Iines" W. Kiss Me Dancer (Saken ja Kiian tyttö) voitti narttupennut ja oli VSP-pentu!!!!
ONNEA Iines, Jarkko ja Tiia!!!!Jarkko ja Iines.
   
26.2.2006 Kaapelitehtaan pentunäyttely, tuomari Kirsti Lummelampi. Näyttelyyn oli ilmoitettu 19 pentua.

"Juuso" W. Wish I Had An Angel (Oscarin & Blancan poika) oli pikku pentujen (5-7kk) toinen saaden kp:n. Juuson luokassa oli kuusi pentua. "Neo" W. Kiss Like A Dancer (Saken & Kiian poika) vanhempien (7-9kk) pentujen toinen saaden kp:n... Neo pisti tanssiksi ja karkasi kehästä kilpailuluokassa :)

Neon arvostelu:" Tyylikäs linjainen uros, jolla hyvät mittasuhteet. Rodun omainen pää ja hyvä ilme. Lupaava runko. Liikkuu erittäin hyvin."

"Pipari" W. Wish Upon A Star voitti pikku nartut ollen paras narttu 2!!! Vanhemmissa narttupennuissa kilpailivat "Iines" W. Kiss Me Dancer sekä "Kira" W. Kiss N' Dream. Iines oli luokassaan kolmas.

Juuso, Neo ja Pipari olivat ensimmäistä kertaa kehässä. Meidän kasvattajaluokka oli ROP!!!

SUURET KIITOS ANNELLE avusta ja hauskasta reissusta...ei reissua ilman kommelluksia...!!! ;) Kiitokset myös Anne P., Nina, Johanna, Katja, Jarno, Jarkko, tietenkään unohtamatta Sannan ja Annin apua kasvattajaluokassa, KIITOS!


Pikkupennut :)


Juuso. :)
   
7.2.2006 OSCAR 2-vuotta!!! ONNEA!!!!

   
15.1.2006 Pentunäyttely Lahti.

Vuoden 2006 näyttelyt alkoivat osaltamme Lahden pentunäyttelystä. Näyttelyyn oli ilmoitettu 7 pentua, joista 5 oli Saken lapsia! Pikkupennuissa 5-7kk ensi esiintymisen tekivät Saken ja Kiian tytöt "Kira" W. Kiss N' Dream ja "Iines" W. Kiss Me Dancer.

"Kiraa"
ujostuttu ja jännitti kovasti kehässä ja hän ei kantanu häntäänsä liikkeessä, pöydällä kyllä oltiin mallikelpoisesti! :) "Iinesta" ei kehässä muuten ujostuttanut, mutta pöydällä jännitti. :) "Iines" oli pikkupentujen toinen, saaden kunniapalkinnon ja "Kira" kolmas. Kiitos Jarkolle,  Katjalle ja Jarnolle hauskasta reissusta sekä Iineksen ja Kiran hienosta turkin hoidosta! Tästä on hyvä jatkaa.

Saken pojat, yhdistelmästä Sakke ja Lumi (Sugerin Just Like Mom) olivat 7-9kk pennuissa. Sugerin Dancer Like Dad laittoi kehässä tanssiksi :) ja oli omassa luokkaassaan toinen, saaden kunniapalkinnon. Sugerin Do With Atte voitti luokkansa saaden kunniapalkinnon ja oli paras uros 2. Samasta yhdistelmästä oleva suloinen "Luna" Sugerin Diva Dancerina voitti narttupennut ja oli lopulta VSP! ONNEA LUNALLE!!!  :D

Sakke on ylpeä lapsistaaan!!!


Tässä otetaan vielä rennosti ennen kehää. Iines (vas.) & Kira.


"Kira" W. Kiss N' Dream 6 kuukautta.


"Iines" W. Kiss Me Dancer 6 kuukautta kehässä.
   
10.1.2006 Inka 2-vuotta!!!! ONNEA INKA!!! :)
   
1.1.2006 ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!
...JA PALJON ONNEA, Whitemoonwalker S-pentue täyttää tänään 1-v!!! ONNEA Siiri, Priscilla, Mette ja Sofi!!! :)