About us      News      Links     Contact     Puppies
 
     
Katso tuoreimmat uutiset sivuiltamme
     
 
  Vanhat uutiset...

 
2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003
 

 

WHITEMOONWALKER NEWS 2007

23.12.2007 Joululomalla...


Sakke, Kiia, Minni, Salla, Inka, Rebecca ja Moona toivottavat kaikille sukulaisilleen sekä sivuilla kävijöille HYVÄÄ JOULUA! :)
   
9.12.2007 Helsinki Voittaja -07 näyttely. Tuomari Rainer Vuorinen. 54 bichonia.

Taas soi kello kukonlaulun aikaa ja matkaan. Tällä kertaa mukana vain "Salla" W. Lady In Black sekä matkaseurana Naana. :)

Pentuja oli ilmoitettu kolme, Salla pentujen toinen kera kunniapalkinnon. Myös "Lotta" W. True Love oli ilmoitettu, mutta koska omistaja oli leikannu mahakarvat edellisenä iltana...Lottaa ei kehässä näkynyt. ;) 

Esitin Saken tytön "Lunan" Sugerin Diva Dancerinan, joka voitti avoimen luokan eri1. :D

Sakkea harmitti ettei ollut turistina mukana...sillä Saken isä "Simo" Jitterbop After Me Please, näytti jälleen mistä bichonit on tehty, veteraani luokasta paras uros 1, saaden jälleen yhden tittelin lisää V-07. ONNEA SIMO JA JAANA!!! :D

Kiitos Naanalle hauskasta näyttelypäivästä ja matkaseurasta, sekä Tonille kiitos kotimatkaseurasta. :D "...tää on niin ku tie...vaikkei ne valot päässä päällä olekaan..." :D

Tämä oli Sallan vimeinen näyttely pentuluokassa. Ensi vuonna jatketaan sitten...jostain. ;)


Sakke ja Minni kuuntelevat tuloksia messarista...eli Simosta! :D
   
17.-18.11.2007
Jyväskylä.
Matkaan lähdettiin taas "kukon laulun" aikaan lauantai aamuna Terhin ja Annen  kanssa. Koiria mukana: Sakke, Oscar, Emma, Pipari, Siiri ja Salla. En tiedä mitä oli järjestäjillä päässä liikkunut...vai luulivatko olleet jossain muualla kuin Jyväskylässä...sillä näyttelyssä isojen ovien auki ollessa oli kylmempi kuin Kajaanin näyttelyssä tammikuussa!!!

Lauantaina kehässä oli valioissa Oscar eri, avoimissa Pipari eh ja pennuissa Salla sekä kasvattini Lotta (W.True Love) ja Diiva (W. Lady Dancer). Salla temppuili pöydällä ja oli pentujen neljäs kuudesta narttu pennusta.

Illalla hotellissa kylpyvuorossa oli Sakke ja Emma. Suuret kiitokset Terhille avusta koirien laitossa!

Sunnuntaina oli vuorossa Bichon frisé ry:n erikoisnäyttely, jonne oli ilmoitettu 116 bichonia. Pennuissa Salla, Diiva ja Lotta. Sallalle päivä oli aivan liian raskas ja Sallaa ei huvittanut kävellä, tuloksena silti kolmas sija pennuissa. Diiva voitti vanhemmat narttupennut!!! Onnea Diiva ja Outi!! Sannalle suuri kiitos Diivan hienosta esittämisestä!!! Saken poika Lovely White's Night Dancer 5kk voitti urospennut. Valioissa oli Sakke ja Oscar, molemmat sai erin, ilman sijoitusta. Kiitos Päivi Salonen-Tuoriniemelle Oscarin esittämisestä. Sakke ja Oscar jäävät "eläkkeelle" nyt näyttelyistä. :) 

Junnunarttuja oli ilmoitettu 17. Emma (W. All That Magic) eri, ja Molla (W. Pink Pirate) 9kk, ensimmäistä kertaa kehässä.....eri 4 !!! Molla hauskuutti kehän laidalla olevia tekemällä täyden stopin kanssani kehässä...Meeri joutui esittämään Mollan loppu kehäsäs ja hienostihan se meni!! Onnea Molla ja Meeri!! Kiitos Jennille Emman esittämisestä!

Avonartuissa Siiri (W. Show Me Seadra) eh ja Pipari (W. Wish Upon A Star) eri.

        
"Molla" W. Pink Pirate 9kk   Sakke & Oscar                                        "Diiva" W. Lady Dancer 7kk

 
Salla 7kk.   

Kiitokset Marjolle ja Hessulle Piparin ja Emman kotiinkuljetuksesta!!! :)
    
              
   
24.10.2007 Suru-uutisia. :( Sallan paras ystävä on poissa. :((

Rakas Takku kissa, 17v, nukkui tänään ikiuneen.

Takku oli norjalainen metsäkissa ja otti koiralauman hyvin vastaan ollessaan 10 vuotias, Minnin meille tassutellessa. Takku asusteli Kyyjärvellä vanhempieni luona ja oli kaikkien kaveri, "koirien eno." 


Takku 2.10.1990 - 24.10.2007

Takun muistolle :
"Minä yötä kuuntelen, kuuleeko minua siellä kukaan? Hyvästiksi suutelen muistot ja kuljen tähtien mukaan. Lumivalkoisen taivaan minä joskus jossain kiinni saan, kun nousen siihen laivaan, jolla lähdin ja joka kotiin palaa." (lainaus Kaija Koon laulusta)

   
21.10.2007 Ja taas uutisia Norjasta!!!! Tromso INT Show... METTE PARAS NARTTU 2 & SERT!!!!!!!!!
CONGRATULATIONS AGAIN METTE & ESTER!!!
   
20.10.2007 "Mette" ensimmäistä kertaa junioriluokassa...Tromsossa Norjassa. Samana päivänä kaksi näyttelyä:  Tromso show, paras narttu 3.

Tromson Toy Club...
PARAS NARTTU, SERT & ROP!!!!
CONGRATULATIONS AGAIN METTE & ESTER!!!
   
13.10.2007 "Mette" W. Pirate Princess BEST IN SHOW Open Show:ssa Drammenisssa, Norjassa. Congratulations Mette & Ester!!
Tuomari Jaana Hellsten, Ester Stray & "Mette" W. Pirate Princess.
   
29.-30.9.2007   Uutisia Norjasta!!!

29.9.2007 "Mette" W. Pirate Princess ROP-pentu, ryp-1 & Best In Show 2 !!!!

30.9.2007 "Mette"  ROP-pentu & ryp-2  !!!!

Co n g r a t u l a t i o n s   E s t e r  & M e t t e  ! !
Kuva tulossa myöhemmin.
   
29.9.2007 Hyvinkään pentunäyttely, tuomari Juha Putkonen.

Aamu alkoi todella lupaavasti...ensin aamukahvit syliin... vaatteet vaihtoon...ja koko lauma mukaan, kun ei ollutkaan koiravahtia. Matkassa meidän lisäksi oli "Lotta" W. True Love ja Mari, Lotan omistaja. Kiitos Marille, Lotalle, Marjolle ja Hessulle kivasta päivästä! :)


Salla ja Lotta ennen kehää.

Näyttelyyn oli ilmoitettu 6 bichonia. Uroksia oli 1 ja loput narttuja. Pikkupentuja 3. Salla voitti pikku pennut, Lotta toinen....Salla voitti myös narttupennut....ja lopulta ROP-pentu!!! Näyttely oli Sallan toinen.... Isossa kehässä ei sijoituttu.

Sallan arvostelu:"5,5kk, ryhdikäs, kaunis kokonaisuus. Tasapainoisesti kehittynyt. Hieman pyöristynyt kallo-osa, hyvä täyteläinen kuono. Kauniit tummat silmät. Hyvä pigmentti. Hyvä purenta. Erinomainen runko & eturinta ikäisekseen. Tasapainoiset kulmaukset. Hieman litteäasentoinen häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Lupaava kokonaisuus."


VSP-pentu Bic-Cot's First Love & ROP-pentu Whitemoonwalker Lady In Black
   
15.9.2007 Vantaa Tuomarinkartano pentunäyttely, tuomari Maija Mäkinen.

Saken ja Inkan tyttö, "Salla" Whitemoonwalker Lady In Black.... 5 kk  ROP-PENTU!!!! :D

Näyttelyyn oli ilmoitettu 2 bichonia...ja vettä tuli kaatamalla....mietin ensin, lähdemmekö ollenkaan....mutta koska näyttely oli Sallan ensimmäinen...ei muuta kuin matkaan Lean ja Netan kanssa. Vesisade lakkas vasta kun kehä oli ohi...Salla esiintyi reippaasti ja hurmasi myös tuomarin... :)

Sallan arvostelu: "5 kk, femiininen narttupentu. Hyvä pää ja korvat, kauniit tummat silmät. Tasapainoisesti kulmautunut. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvä selkä ja häntä. Liikkuu reippaasti, itsensä hyvin kantaen. Hyvä turkki, viehättävä luonne."

Vesisateen ja vähemmän kuivien vaatteiten takia emme jääneet isoon kehään. Kiitos Lealle ja Netalle hauskasta päivästä. Lea oli paikalla, kun Salla syntyi...ja tottakai ensimmäisissä missikisoissa myös...tästä on hyvä jatkaa. :)


"Apua, mamma meinaa pestä mut...Vien mammalle bichon aamutohvelin...mamma voi pestä sen..."


...kylpyyn...                                         ROP PENTU :D

   
9.9.2007 Tampereen ryhmänäyttely. Tällä kertaa ei noustu kukonlaulun aikaan, mutta tavallista kauemmin näyttely silti kesti....tuomari oli TODELLA hidas... ja Sakke liian vanha ja jännitti liikaa...sekä Inka juoksussa eli tuomarin mielestä parhaimmillaan koira silloin, kun on juoksussa. No vauhti kieltämättä oli kateissa, mutta tarviiko enempää selittää...tänään ei ollu meidän päivä. Loppu tulos siis Sakke Eri 2, Inka eh (tais olla neidin toinen...) ja Noomi Eh4.

Hauskaa meillä silti oli. Kiitos Hanna ja Kirsi, sekä Jaana Karenmaalle kiitokset hauskasta päivästä ja tarjoilusta! :D Kiitos myös Kirsille ja Hanna Kanervalle valokuvaamisesta. Salla (W. Lady In Black) oli turistina 5kk syntymäpäivänään näyttelyssä...samalla ottamassa mallia, mitä ens viikonloppu tuo tullessaan...


Sakke kehässä...                                         Inka kehässä.
   
19.8.2007 Uutisia Norjasta.... "Mette" W. Pirate Princess ROP-PENTU JA BIS 4 !!!!!!!
C o n g r a t u l a t i o n s   E s t e r   &  M e t t e !!!!!
Mette 7 kuukautta & ROP-pentu.
   
10.-12.8.2007 Joensuu....Tää oli taas niitä "matkailu avartaa" reissuja...vai mitä Anne?? :) Toisinaan täytyy todeta, työnteko haittaa harrastuksia...aikataulut ei ihan menneet nappiin...niinpä lähdimme perjantai-iltana myöhään ajelemaan kohti Joensuuta. Matkassa Annen ja minun lisäksi Inka ja Noomi. Matkalla tuli sitten mieleen...kartta unohtui kotiin ja navigaattori myös...niinpä saimme ajo-ohjeet kännykkään iskältä! Kiitos iskä, taas kerran.... ;)

Yöllä perille saavuttuamme...päätimme nukkua autossa muutaman tunnin ennen kehän alkua. Kaikki jotka kanssani reissussa ovat olleet...tietävät hyvistä unenlahjoista... Ensin laskin unissani ruuveja työkaverini Nykän kanssa. Seuraavaksi oli ahdasta ja heräsin, kun yritin irrottaa autosta rattia! ...tämän jälkeen oli ilmeisesti tullut kylmä, koska olin reiluna vienyt Annelta peiton...ja ja ja ja...kellon lopulta soittaessa, tuumasin:"Kato tohon viereen on yön aikana ilmestynyt asuntoauto!" Anne joka ei pahemmin ollut saanut nukuttua ilmeestä saattoi päätellä "todellakin...!"

Näyttelypaikalla pystytimme telttaa hakkuualueelle...tai ainakin se tuntui siltä...sillä Anne harmitteli, kun ei vesuri ollut matkassa... ;) Kehä alkoi klo 10.00. Tuomarimuutoksesta johtuen bichonit arvostelu Lilian Hannisto Virosta. Ensin oli vuorossa "Noomi" W. All My Life, joka voitti junnuluokan ja oli paras narttu 4. Inka oli avoimessa luokassa eri 2. Kiitos Piialle esitysavusta!

Kehän jälkeen suunnistimme hotelliin ja syömään. Päätin ruokailun jälkeen ottaa pikkupäiväunet...ja jotka venähti iltaan asti....koirien ulkoituksen jälkeen yöunille...ja aamulla taas näyttelyyn.

Sunnuntaina bichonit arvostelu Tarmo Viirtelä. Noomi voitti taas oman luokkansa ja Inka eri 2. Kiitos Sannalle Noomin esittämisestä. Kotimatkalla päätimme poiketa lentäviä kalakukkoja katsomassa.........ja illalla myöhään olimme taas kotona. Vaikkei menestystä tällä kertaa tullut, oli hauska reissu pitkän näyttelytauon jälkeen ja tulihan taas todettua...Joensuussa on kiva käydä nukkumassa....kuten edelliselläkin kerralla. :D Annelle kiitos hauskasta reissusta ja Kirsille Noomin kuskailusta!


Inka ja Noomi ennen kehää.


Noomi kehässä.           Inka kehässä.
 
   
10.8.2007 "Nettipimentomme" aikana...Minni täytti 7 vuotta, Kiian ja Vilin lapset; F-pentue 4-vuotta, Kiian ja Saken lapset; K-pentue 2 vuotta sekä Moonan ja Konstan M-pentue 3-vuotta.

Salla on lomaillut mummolassa Kyyjärvellä, jotta Minni-mummu saisi parannella jalkaansa. Salla on oppinut hoitamaan kasvimaata, tomaatteihin Salla on erikoistunut..., karkaamaan aitauksesta, pesemään Takku-kissan naaman sekä nukkumaan Takun kainalossa. Salla on myös vaihtanut ruokatottumuksiaan. Salla on keksinyt uuden harrastuksen, kalastus...Salla varastaa Takulta silakoita ja vetää ne vauhdilla poskeensa, ennen kuin kukaan ehtii väliin. Salla luulee ilmeisesti silakoitten kiillottavan myös hänen turkkinsa.... :o) Salla on myös erikoistunut työkalujen etsintään....... :)
   
6.8.2007 ...kolumbus lupaa paljon, mut antaa vähän, muistaa tosin laskuttaa kolmeen eri osoitteeseen, vaikkei yhdessäkään toimi netti..........olemme nettipimennossa olleet jo toista kuukautta, eikä valoa tunnelin toisessa päässä näy....kunhan netti toimii...(JOS TOIMII) päivitämme sivuja ja kerromme Sallan silakka-seikkailuista..., Noomin näyttelyistä ja paljosta muuta....mutta nyt voimme todeta vain...elämää on netin ulkopuolellakin. :o)
   
22.6.2007 "...tästä kesä voi alkaa..."Osoite muuttuu...taas...johan me muutaman kuukauden samassa paikassa viihdyimmekin...mutta työt kutsuu toisella paikkakunnalla... :) Lisää uutisia...kunhan lomalta palaamme...valitettavasti vaan lomatunnelmat on vähän kateissa...Minnin sairasloman takia. :(

Minni juoksi pihalla ympyrää...ja nurmikko on todella vaarallinen vesisateen jäljiltä...Tassu luiskahti, kiljahdus...ja Minniltä meni ristiside poikki ja polvesta murtui kierukka. Nyt leikkauksen jälkeen pitäisi olla kahdeksan viikkoa leikkimättä muitten kanssa. :( Potilas voi hyvin ja on reipas. Tältä kesältä vaan taitaa jäädä Minnin lempiharrastus väliin. Minni rakastaa uimista.


Minni.
   
17.6.2007 Hämeenlinna. "Noomi" W. All My Life voitti junioriluokan & paras narttu 3. Kiitos Sannalle Noomin esittämisestä. :)
   
10.6.2007 Jämsänkoski, tuomari Juha Putkonen. "Noomi" W. All My Life voitti junioriluokan, paras narttu 4 ja vara-sert!!!Noomin arvostelu:"12 kk. Erinomainen koko. Hyvä luusto, mittasuhteet, hyvä kallo osa. Kevyt kuono, tummat silmät, hyvä pigmentti. Hyvä runko ikäisekseen. Karva saisi olla kimmoisampi ja tiiviimpi, kaunis valk. Hyvä hännän kiinnistys. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä askelpituus. Ryhdikäs kokonaisuus."

....ja  samaan aikaan Vehmaan näyttelyssä....SAKEN TYTTÖ "MERI" White Pixy Ninianne voitti nartut saaden ensimmäisen sertinsä ja oli ROTUNSA PARAS!!! ONNEA MERI JA SANNA!!!! Sakke on ylpeä tytöstään!!!


Saken tyttö Meri. :)
   
4.6.2007 A-pennut täyttävät tänään 1-vuotta! ONNEA Noomi, Emma, Veela, Helmi, Leevi ja Snoby!!!
   
1.6.2007 Saken (W. Moon Dancer) ja Inkan (Jitterbop Miss U So Much) lapset; Whitemoonwalker "Lady" pennut ovat muuttaneet uusiin koteihin, paitsi "Salla" W. Lady In Black... :)

Pentujen nimillä halusin muistaa Inkan äitiä "Helena" (Jitterbop Ladies First), joka kuoli pian Inkan syntymän jälkeen. Kiitos Jaanalle tästä upeasta Helenan tytöstä, Inkasta, ja siitä, että sain tähän pentueeseen mahdollisuuden, joka on linjattu Suomen voitokkaimpaan bichoniin, Simoon (Jitterbop After Me Please).

Tämä vuosi on ollut harvinainen siitä, että pentueita on ollut useampi. Seuraavan kerran meillä on pentuja aikaisintaan syksyllä 2008. Ei ole ollut helppoa hoitaa pentuja samalla, kun muuttaa, työmatka on pitkä ja asuu kahdessa eri osoitteessa..., onneksi ystäviä löytyy! Kiitokset pentujen hoitoavusta kaikille auttaneille; Jari, Anne, Orvokki, Lea, Eeva, Marika ja SUURIMMAT KIITOKSET HOITOAVUSTA KUULUU VANHEMMILLENI, KIITOS ÄITI JA ISKÄ!!!!


Pirate-pennut                            Love pennut (T-pentue)                 Lady-pennut
   
30.5.2007 Sakesta tuli tänään kolmen pienen pojan isi. Pentujen emä on "Milja" Bic-Fris Lovely White. Kaikki pennut ovat varattuja.
   
23.5.2007 Perheemme uusi jäsen:


Whitemoonwalker Lady In Black "Salla" 6 viikkoa.
KIITOS Jaanalle pentujen trimmauksesta!
 
   
13.5.2007 Minnin tyttö, "Noomi" W. All My Life tänään Salon näyttelyssä eri 2, paras narttu 2 ja
VARA-SERT !!!  Onnea Noomi, Kirsi ja Hanna!!!!!!!!! :D


"Noomi" W. All My Life 11 kuukautta.


Junnunarttuja Salossa, Noomi keskellä. Saken tyttö "Meri" White Pixy Ninianne oli paras narttu 3.
   
12.5.2007 Siirin ja Juuson vauvat (T-pentue)  muuttivat tänään uusiin koteihin.
   
29.4.2007 Lahti Kv, tuomari Helle Dan Pålsson, Tanska. Bichoneita oli ilmoitettu 55. Matkassa mukana oli Sakke, Noomi (W. All My Life), Emma (W. All That Magic) ja Pipari (W. Wish Upon A Star). Sakke oli valioluokan eri 3. Noomi ja Emma kisasivat junnuluokassa. Ikää neideillä on vasta 10 kk. Junnunarttuja oli ilmoitettu 14....joista NOOMI ERI 3!!! Emma sai Eh:n. Pipari voitti nuorten luokan ERI 1. Kiitos Annille Emman esittämisestä ja Eevalle kiitos paras narttu kisassa Noomin esittämisestä.

Kiitos myös Ässälle ;) ja sille sille...karvattomalle koiralle...josta ei pitäny lähteä karvaa... hauskasta näyttelyreissusta!!!


Valioluokan urokset.


Nuorten luokan nartut.

Kuvat Aki Paalanen, kiitos kuvista Akille!
   
22.4.2007 Tämän vuoden ensimmäinen näyttelymme oli Kankaanpään ryhmänäyttely, tuomari Juha Putkonen. Näyttelyyn oli ilmoitettu 18 bichonia, mutta paikalla oli vain 13. Matkassa mukana oli Sakke, Emma (W. All That Magic) 10kk ja Pipari (W. Wish Upon A Star). Myös Juuson oli ilmoitettu, mutta Juuso ei päässyt tulemaan...

Ensin oli vuorossa Sakke. Ainoana valiouroksena, Sakke voitti valioluokan ja oli lopulta pu 4. Tuomarille Sakke oli aivan liian laiha...vaikka poika onkin lihonut sitten viime vuosien... ;o) Seuraavaksi oli vuorossa Emma. Näyttely oli Emmalle ensimmäinen...ja hienosti Emma junioriluokan eri 3. Pipari ensimmäistä kertaa nuorten luokassa, voittaen luokkansa...mutta paras narttu kehässä Piparilla ei ollut minnekään kiire...ja loppu tulos paras narttu 4.

Hauska reissu taas kerran. ;)  Kiitos Annelle avusta koirien laitoissa ja kiitos Piparin ja Emman omistaja Annelle turkkien hyvästä hoidosta.


Sakke kehässä.


Emma (W. All That Magic) kehässä.
   
16.4.2007 Juuson ja Siirin vauvat saivat tänään viralliset nimiet:
W. Teach Me Love, W. This Is Love ja W. True Love.

   
9.4.2007 Tänään syntyi 10:s Whitemoonwalker pentue. "Inka" FinJW-04 Jitterbop Miss U So Much synnytti aamulla 2 poikaa ja 3 tyttöä. Valitettavasti toinen pojista syntyi kuolleena. :(

Pentujen isä on "Sakke" Int & Fin & N & S & Dk Ch EuJW-03 Whitemoonwalker Moon Dancer.


Vauvat vuorokauden ikäisenä.
   
6.4.2007 Whitemoonwalker Pirate Princess "Mette", muutti tänään uuteen kotiin Norjaan Winterlude's kenneliin. Onnea ja hyvää jatkoa Ester ja Mette.


Whitemoonwalker Pirate Princess "Mette" 11 viikkoa.
Photos Charlotte Andersson.
   
17.3.2007 Moonan ja Juuson vauvat , W. Pirate "Woody", W. Pirate Angel "Pepi" ja W. Pink Pirate "Molla" muuttivat viikonlopun aikana uusiin koteihin. Asunto on hiljainen....mutta vain hetken... ;)


Vauvat kuvassa 6 viikkoa. Vasemmalta: W. Pirate Angel "Pepi", W. Pirate "Woody",
W. Pink Pirate "Molla" ja W. Pirate Princess.
   
10.3.2007 Loppu hyvin, kaikki hyvin...tällä kertaa kaikki ei mennytkään aivan suunnitelmien mukaan...ja illalla jouduimme lähtemään eläinlääkärin päivystykseen. :( "Siirin" (W. Show Me Seadra) vauvat syntyi sektiolla vähän ennen puolta yötä. 2 poikaa ja 1 tyttö. Pennut painoivat 232-237g. Emä ja pennut voivat hyvin. Kaikki pennut ovat varattuja. Pentujen isä on "Juuso" W. Wish I Had An Angel.


Pennut muutaman tunnin ikäisinä.
   
3.3.2007 Osoite muuttuu...Maaliskuun vietämme "matkalaukku elämää" ja asumme pahvilaatikoiden seassa...hauskaa ainakin "kiipeilijä" Minnin mielestä! ;) 31.3. muutamme Nurmijärvelle. Siirin pennut syntyvät vielä Valkeakoskella....seuraavat sitten jo Nurmijärvellä. ;D
   
15.2.2007 Juuson ja Moonan pennut saivat tänään viralliset nimet.
W. Pirate Angel, W. Pirate, W. Pink Pirate & W. Pirate Princess.
   
7.2.2007 Oscar täyttää tänään 3-vuotta!! ONNEA OSCAR! :)
   
24.1.2007 Perheenlisäystä odotettavissa myös maalikuussa...ja  jotain muitakin uutisia....tarkkaile siis sivujamme ;)
   
19.1.2007 Perheenlisäystä!!! Kolmen valvotun yön jälkeen..."Moona" W. Miss Moonlight synnytti 1 pojan ja 3 tyttöä. Pentujen isä on "Juuso" Whitemoonwalker Wish I Had An Angel.


Pennut noin tunnin ikäisiä.
   
10.1.2007 Inka täyttää tänään 3-vuotta! ONNEA! :D
   
1.1.2007 Onnellista Uutta Vuotta!
Ja...PALJON ONNEA 2-vuotta
täyttävät Whitemoonwalker S-pentue;
SIIRI, PRISCILLA, METTE JA SOFI! :)